Το μπιλιάρδο παίζεται με πολύχρωμες μπάλες και στο πάρτι σου η τούρτα δεν θα «παίζεται» και θα είναι πολύχρωμη με μοναδικές γεύσεις σε κάθε μπάλα!
Στάδια
Φτιάχνουμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής ρίχνοντας σε ένα μπολ, 1 φλιτζάνι γάλα, το κορν φλάουρ, το κακάο και την ζάχαρη και ανακατεύουμε. Ζεσταίνουμε καλά, τα δύο υπόλοιπα φλιτζάνια γάλα και τα ρίχνουμε σιγά – σιγά στο μπολ. Αδειάζουμε το μίγμα στην κατσαρόλα και το ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά. Αποσύρουμε από την φωτιά και προσθέτουμε τους χτυπημένους κρόκους των αυγών . Βάζουμε πάλι στην φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η κρέμα. Στη συνέχεια κόβουμε το παντεσπάνι στη μέση δημιουργώντας δύο μισοφέγγαρα. Τοποθέτουμε το ένα παντεσπάνι στη βάση της πιατέλας και από πάνω ρίχνουμε την κρέμα σοκολάτας. Προσθέτουμε και το δεύτερο κομμάτι παντεσπάνι. Σε μια μικρή κατσαρόλα ρίχνουμε τα υλικά για το γλάσο και ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να γίνει τέλειο το μίγμα. Στρώνουμε πάνω και στα πλάγια της τούρτας ομοιόμορφα το γλάσο, στολίζουμε με καραμέλες και ζαχαρωτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου