Συστατικά150 γρ. αλεύρι λευκό
1οο γρ. βούτυρο μαλακό
50 γρ. ψιλοτριμμένα αμὐγδαλα ή καρύδια
30 γρ. ζάχαρη
1/2 κουτ. γλυκού βανίλια σε σκόνη
1 φλυτζάνι του τσαγιού ζάχαρη άχνη
ΕκτέλεσηΔουλεύουμε το μίγμα με το χέρι μέχρι που να γίνει ομοιογενἐς. Παίρνουμε λίγη λίγη από τη ζύμη και πλάθουμε μπισκοτάκια σε όποιο σχήμα θέλουμε. Στρώνουμε 2-3 λαμαρίνες με λαδόκολλα και αραδιάζουμε μέσα τα μπισκοτάκια. Τα ψήνουμε στους 180οC για περίπου 20 λεπτά. όταν ψηθούν, τα βγάζουμε από το φούρνο και τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και την 1 κουτ. γλυκού βανίλια σε σκόνη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου